Schrijfbegeleiding

Je wil graag een boek schrijven. En het kriebelt om eraan te beginnen. Maar:

  • Je vindt het moeilijk om je onderwerp af te bakenen.
  • Je weet niet welke opbouw het best is.
  • Je twijfelt over vorm, stijl en woordgebruik.

 

Als schrijfcoach help ik jou om – met jouw basisidee als vertrekpunt – tot een volwaardig boek te komen. Van de initiële blauwdruk tot een compleet manuscript.

Schrijfbegeleiding Tekstueel

Hoe verloopt schrijfbegeleiding?

Schrijfbegeleiding kort samengevat? Ik ben jouw coach, supporter én … grootste criticus.

We zetten samen de lijnen van jouw boek uit, zodat je een structuur hebt om je op te baseren. Vervolgens bezorg je me stap voor stap de teksten die je geschreven hebt. Ik geef je feedback over je opbouw, stijl, woordgebruik. Jij schaaft je tekst bij en ik neem hem opnieuw door. En opnieuw en opnieuw, zo lang het nodig is. Op die manier komen we samen tot een straf boek.

Een dipje in het schrijfproces? Een writer’s block? Ik motiveer je om door te zetten. Want ik weet hoe fantastisch het eindresultaat voelt: je eigen boek in je handen houden, dat gevoel is met weinig te vergelijken!

Een kennismaking als eerste stap

Drempelvrees? Niet nodig! De eerste stap is sowieso een vrijblijvende kennismaking. We praten over je boekidee en ik leg je uit op welke manier ik tewerk ga. Voelen we allebei een match? Dan bezorg ik je graag een concreet voorstel, met budget, voor een samenwerking.

Geen zin om zelf in je pen te kruipen? Ontdek dan hoe ghostwriting verloopt. Dan bepaal jij de inhoud, maar schrijf ik voor jou het boek.

Is je manuscript al klaar, maar wil je graag een controle op het vlak van structuur, stijl en spelling? Ontdek dan de mogelijkheden voor redactie.

Interesse om samen te werken?

Laten we kennismaken! Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek luister ik graag naar jouw boek- of tekstidee, vertel ik je over de mogelijkheden en ontdekken we of er een match is.
Tekstueel scheiding boek