Non-fictie

Als ghostwriter, schrijfcoach en redacteur heb ik ervaring met tal van onderwerpen. Ik werkte in het verleden al aan boeken over management, gezondheid, IT, levensstijl, politiek, communicatie, psychologie … Mijn interesses gaan dus heel breed.

Toch neem ik niet zomaar elk boekproject aan. Een boek (her)schrijven is geen klus die in één dag geklaard is. Ik ben er vaak weken of maanden mee bezig. Daarom vind ik het belangrijk dat het onderwerp van jouw boek mijn interesse voldoende prikkelt. Dat is nodig om me optimaal in te leven en me honderd procent in te zetten voor het best mogelijke eindresultaat.

Je kunt me op drie manieren inschakelen voor een samenwerking: als ghostwriter, als schrijfcoach of als redacteur. Bij ghostwriting doe ik het volledige schrijfwerk, vanaf een leeg blad. Bij schrijfcoaching begeleid ik jou bij het schrijven van een boek. En bij redactie vertrek ik vanaf jouw bestaande manuscript.

Tekstueel non-fictie

Interesse om samen te werken?

Laten we kennismaken! Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek luister ik graag naar jouw boek- of tekstidee, vertel ik je over de mogelijkheden en ontdekken we of er een match is.
Tekstueel scheiding boek
Tekstueel scheiding boek