Ghostwriting

Je hebt een kanjer van een idee. En je droomt ervan om het in een boek te gieten. Maar:

  • Je hebt weinig of geen tijd.
  • Je gebruikt je energie liever voor andere zaken.
  • Je hebt geen schrijftalent.

 

Wel, je bent niet de enige. Heel wat non-fictie wordt geschreven door ghostwriters. Ik verdiep me in je onderwerp of leven. Zoek naar je stijl. Neem interviews af. Leg je proefteksten voor. En sleutel aan je tekst totdat hij de jouwe wordt.

Tekstueel ghostwriting

Hoe verloopt ghostwriting?

Als ghostwriter schrijf ik jouw boek vanaf een (bijna) leeg blad. Eerst bepalen we, tijdens enkele brainstorms, de structuur van jouw boek. Beschouw die structuur als een blauwdruk, een plan waarop we stap voor stap verder bouwen.

Vervolgens verzamel ik met jouw hulp alle informatie die ik nodig heb om jouw boek te schrijven. Via gesprekken, interviews, research …

Een kennismaking als eerste stap

Drempelvrees? Niet nodig! De eerste stap is sowieso een vrijblijvende kennismaking. We praten over je boekidee en ik leg je uit op welke manier ik tewerk ga. Voelen we allebei een match? Dan bezorg ik je graag een concreet voorstel, met budget, voor een samenwerking.

Wil je liever zelf je boek schrijven, met mijn hulp als schrijfcoach? Ontdek dan de mogelijkheden voor schrijfbegeleiding.

Is je manuscript al klaar, maar wil je graag een controle op het vlak van structuur, stijl en spelling? Ontdek dan de mogelijkheden voor redactie.

Interesse om samen te werken?

Laten we kennismaken! Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek luister ik graag naar jouw boek- of tekstidee, vertel ik je over de mogelijkheden en ontdekken we of er een match is.
Tekstueel scheiding boek