Redactie

Je hebt een boek geschreven. En nu is het stilaan tijd voor de volgende stap: uitgeven. Maar …

  • Je twijfelt nog aan de structuur.
  • Je denkt dat je schrijfstijl nog wat vlotter kan.
  • Je wil zeker zijn dat je tekst taalkundig correct is.

 

Als redacteur ga ik aan de slag met jouw teksten. Ik schaaf de stijl bij en corrigeer taalkundige fouten. Zit er iets structureels mis? Dan stel ik aanpassingen aan de opbouw van je tekst voor.

Tekstueel laptop redactie

Hoe verloopt redactie?

Na een gesprek over wat je wel en niet veranderd wil zien aan jouw manuscript, redigeer ik een aantal pagina’s. Ben je tevreden over de aanpassingen? Dan werk ik op die manier verder. Mag het wat minder of wat meer zijn? Dan lassen we een extra proefronde is. Zodra we het honderd procent eens zijn over de mate waarin ik mag ingrijpen in jouw tekst, redigeer ik je volledige boek.

Het doel? Een sterk opgebouwd, vlot leesbaar en taalkundig correct verhaal. Ik word je meest kritische lezer. Beloofd. 😉

Een kennismaking als eerste stap

Drempelvrees? Niet nodig! De eerste stap is sowieso een vrijblijvende kennismaking. Je vertelt me over je manuscript en ik leg je uit op welke manier ik tewerk ga. Voelen we allebei een match? Dan bezorg ik je graag een concreet voorstel, met budget, voor een samenwerking.

Heb je nog niets op papier gezet en heb je geen zin om zelf in je pen te kruipen? Ontdek dan hoe ghostwriting verloopt. Dan bepaal jij de inhoud, maar schrijf ik voor jou het boek.

Wil je toch graag zelf je boek schrijven, met mijn hulp als schrijfcoach? Ontdek dan zeker de mogelijkheden voor schrijfbegeleiding.

Interesse om samen te werken?

Laten we kennismaken! Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek luister ik graag naar jouw boek- of tekstidee, vertel ik je over de mogelijkheden en ontdekken we of er een match is.
Tekstueel scheiding boek